Exclusieve Catering HaykeKookt

U kent dat wel, alle reden voor een goed samenzijn onder genot van een hapje en een drankje, maar geen zin of tijd om uitgebreid, lekker en exclusief te koken. Menu samenstellen, inkopen, voorbereiden, organisatie en presentatie kosten heel veel tijd. En dat kan anders!

HaykeKookt!
Hayke stemt uw wensen met u af; datum, aantal gasten, soort en eventueel doel van de gelegenheid, en natuurlijk het menu. Is het een brunch, lunch of diner met dierbaren, een feestelijke en/of zakelijke gelegenheid, een High Tea om de geboorte van uw kind te vieren, een romantisch en privé samenzijn, lunch of HighTea (na een uitvaart), een workshop of themafeest, Hayke verzorgt het! Alles naar uw wens en volgens uw verwachtingen; Belgisch, klassiek Frans, Italiaans of Spaans, alles wat lekker is, behoort tot de mogelijkheden.

Hayke legt een menu aan u voor wat in overleg met u vorm krijgt. We maken afspraken over het wijnarrangement, dieeteisen en aanvullende wensen als assistentie en aankleding van de tafel. Wij verzorgen ook serviesgoed, glaswerk en bestek, richten zelfs een hele keuken in als dat nodig is. Vervolgens laat u de zorg aan HaykeKookt over. Inkopen, voorbereiden, afwerking, presentatie en het opruimen. Wat u wilt loslaten nemen wij graag en met plezier van u over!

U hoeft alleen maar te genieten van uw gasten. En natuurlijk vindt u na afloop uw keuken weer terug in zijn oorspronkelijke staat, alles afgewassen en weer opgeruimd. Is dat niet een uitkomst?KookaandeZaan!

Exclusieve Catering HaykeKookt beschikt ook over een eigen locatie. Een fantastische en inspirerende studio direct aan de Zaan gelegen waar we Culinaire Workshops, uw vergadering en Private Dining verzorgen. Op slechts 12 minuten rijden, of een uurtje varen van Amsterdam is onze locatie te huur als dinerlocatie, voor uw feest, vergadering, productpresentatie of brainstormsessie, al dan niet met aansluitend lunch, borrel of diner.  

Workshops: Wij verzorgen graag voor uw groep een workshop, natuurlijk onder genot van een lekker glas en met een mooi gedekte tafel. U kunt met ons de inhoud en moeilijkheidsgraag bespreken, wij passen ons aan u aan! Bedrijven als GfK, Ahold en Heinz maakten al gebruik van de door ons geboden moderne faciliteiten. U kunt bij ons terecht voor een diner tot 40 personen. En als u dat wenst; u kunt ook uw eigen chef-kok meebrengen! Borrelen is mogelijk 80 personen.

In samenwerking met de gemeente Zaanstad gaan we kennisoverdracht aan kinderen verzorgen op het gebied van gezond, verantwoord en biologisch eten uit de regio.


Verantwoord eten

Er is veel te doen over verantwoord eten. Seizoenen, herkomst en gezondheid zijn tegenwoordig kernwaarden voor ons eten. En terecht! Bij HaykeKookt en KookaandeZaan koken we zoveel als mogelijk biologisch en met respect voor de seizoenen en natuurlijk rekening houdend met de herkomst van ingrediënten. Geen vis die in haar paaitijd zit, geen gemipuleerde frambozen uit verre oorden maar smaak en puurheid zoals het door de natuur bedoeld is.

Voor de diners van HaykeKookt en in de workshops bij KookaandeZaan geven we daar aandacht aan. Gebruik eens een ander deel van het dier dan de 'standaard' delen en sta eens stil bij de herkomst van groenten en fruit. Het kan allemaal zoveel gemakkelijker en eerlijker. En dat dit ook een positief effect heeft op uw portemonee mag voor zich spreken.

En daar werken wij graag aan mee!